top of page

Acerca de

ArtRoho_press_small.jpg

Lørdag d. 27 juli kl 20.30, Samsø Energiakademi

Art Roho feat. Lucy Luan & Nicolai Kornerup

Efter en vellykket koncertrække med den kinesiske Guzheng spiller Lucy Luan i Kina i oktober 2023, inviterer Art Roho nu hende til Danmark i sensommeren 2024.

Lucy Luan er kendt i Kina som en af de fremmeste på sit instrument og udmærker sig især ved ikke at være begrænset musikalsk til traditionel kinesisk musik, men bevæger sig ubesværet i alt fra jazz til elektronisk musik.

Nicolai Kornerup er nok en af Danmarks mest alsidige pianister. Hans musikalske virke spænder så vidt som Danmarks Radios bigband, klezmer orkestret Mames Babegenush, Kvamie Liv, producer for Blachmann i X-faktor, samt sit eget projekt “Circles” inspireret af Bach, Debussy og Jan Johansson. Han vandt i 2018 Carl Prisen som årets komponist.

Musikken bærer præg af musikernes forskellige baggrunde, men er dybt rodfæstet i jazzens klangverden. Musikerne udforsker  en musikalsk palet, der spænder fra moderne hits fra Billie Eilish, jazz standards, traditionel kinesisk musik og egne kompositioner. De har et fælles fokus på at skabe stemninger, der inviterer lytteren på en følelsesmæssig rejse. Oplev i dette utraditionelle lineup, den dynamiske fusion af forskellige genrer, hvor der væves sammenhængende lydlandskaber, der afspejler bandets mangfoldighed og kreativitet.

lucy - nico.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page