top of page

Acerca de

1.jpg

Lørdag d. 30 juli kl 14.00, Samsø Energiakademi

DRUMDRUM - Jazz for børn

DRUMDRUM spiller koncert for børn i alle aldre. Man må gerne tage mor og far med. Børn gratis, voksne 50 kr.


Den karismatiske musiker Benita Haastrup har vundet flere priser for sit levende og farverige trommespil. Her kan hun høres med sin egen trio Benita Haastrup - DRUMDRUM, der ud over Benita består af vibrafonisten Kaare Munkholm og bassisten Jens Skou Olsen.

DRUMDRUM er en unik oplevelse af tre musikeres gnistrende og virtuose sammenspil og spilleglæde. Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsagelig skrevet af Benita – og det er både medrivende, overraskende og humørfyldt.

DRUMDRUM handler om at videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at inddrage lytteren og om at skabe fællesoplevelser, der åbner os.

Danish Music Awards 2012 : ” Benita formår som meget få at møde børn i øjenhøjde og invitere dem indenfor i musikken – alle går hjem med en fantastisk oplevelse i rygsækken”

Berlingske : “og hvad Benita Haastrup angår, så må man blot konstatere, at hendes trommespil er en højere enhed af velklang, teknisk raffinement, uophørlig veloplagthed og smittende livsglæde – og det er ganske forrygende”

Orkestret har lige udgivet en anmelderrost cd "Going North” - med musik inspireret af gruppens mange turneer i Norge. Jazzspecial skriver : “Telepatisk sammenspil....noget af det flotteste musik jeg længe har hørt”.

 

Line Up : Benita Haastrup - Trommer

Kaare Munkholm - Vibrafon

Jens Skou Olsen - Kontrabas

bottom of page