top of page

Acerca de

image1.jpeg

Torsdag d. 25. juli kl 15.00, Vinkapellet

BONK Trio Ehlers, Fog, Osgood

BONK bringer jazzens mestre til det 21. århundrede.

Den 25 Juli kl. 15 kan jazzentusiaster opleve en uforglemmelig koncert, når jazztrioen BONK optræder på Vinkapellet i Brundby. Trioen består af den virtuose pianist Rasmus Ehlers, den dynamiske trommeslager Kresten Osgood og den talentfulde bassist Rune Fog.

 

Med et repertoire, der hylder jazzens store mestre, Charlie "Bird" Parker og Thelonious Monk – ofte betragtet som jazzens svar på Mozart og Beethoven – bringer BONK disse ikoniske kompositioner ind i det 21. århundrede. Publikum kan forvente en eftermiddag fyldt med innovative fortolkninger og med en dyb respekt for jazzens traditioner.

 

Rasmus Ehlers, har optrådt på mange af verdens mest prestigefyldte jazzfestivaler og klubber, inklusive optrædener i New York, Paris og Tokyo. Ehlers har modtaget adskillige priser for sit arbejde, herunder Leonie Sonnings Stipendium i 2007. Kresten Osgood, med sin uortodokse tilgang til trommespil, har samarbejdet med internationale jazzikoner som Sam Rivers og Yusef Lateef. Udover sin musikkarriere har Osgood også arbejdet med radio og tv, hvor han blandt andet har produceret det prisvindende radioprogram “Farlige Toner”, som har formidlet jazzens verden til et bredere publikum. Rune Fog, en af de mest lovende unge bassister i Danmark, Han bringer en dyb forståelse af jazztraditionen og teknisk dygtighed til trioen. 

 

Denne koncert markerer endnu en milepæl for Ehlers og Osgood, hvis tidligere samarbejde resulterede i det kritikerroste album “Trinity”, som blev kåret af Politiken som en af de 10 bedste internationale jazzudgivelser det år.

 

Om BONK Trio:

BONK Trio består af Rasmus Ehlers (piano), Kresten Osgood (trommer) og Rune Fog(bas).

Trioen er kendt for deres unikke fortolkninger af klassisk jazz og deres evne til at bringe en frisk og moderne tilgang til musikken.

bottom of page