top of page

EFTERMIDDAGSJAZZ PÅ RESTAURANT SAK

 

For at så mange som muligt får fornøjselsen af at nyde kombinationen af Ballens idyl og jazzens dejlige verden, tilbyder festivalen tre gratis koncerter på Restaurant SAK.

Restauranten, der åbnede i foråret sidste år, tilbyder et lækkert menukort, og nogle fantastiske moderne og rustikke rammer, og er et ideelt sted at nyde en afslappet koncert med et koldt glas hvidvin eller en sen frokost.

Der er koncerter torsdag, fredag og lørdag, klokken 15.00, og vi afslører løbende, hvilke talentfulde musikere, der står for at levere musikken 

TORSDAG d. 23. juli

TRIP TRIO

 

Trip Trios frontmand Angel D'Angelo er oprindeligt fra Bulgarien, men er nu bosat lige her på Samsø. Med sig har han den Belgisk/Rusiske bassist Andre de Klerk og Rene Constantin på trommer. Orkesteret har således både et tydeligt lokalt islet og er samtidig et internationalt foretagende.
Musikken er inspireret af musikernes forskelligeartede baggrunde og henter således sin inspiration hos alt fra Django Reinhard's Gypsy-Jazz til den slaviske folkemusik, Bulgariens og Balkans skæve taktarter og kantede rytmer og forenes i den danske sangskat. Rør alt dette sammen og krydr med jazz, rock of fusion og du har Trip Trios unikke stil.

Angel D'Angelov: guitar og komposition
Andre De Klerk: kontrabas
Rene Constantin: trommer

FREDAG d. 24. juli

Wamberg/Petri/Svendsen

 

I disse år strømmer en række nye talenter ud på den Københavnske jazzscene. Tre af de største og mest lysende besøger Samsø Jazzfestival. Guitaristen Johannes Wamberg er på trods af sin unge alder allerede kendt for et usædvanligt smagfuldt, flydende og modent spil, det giver mindelser om en ung Doug Raney, som om nogen har sat standarden for den klassiske jazzguitar i København og resten af verden. Matthias Petri og Andreas Svendsen har hver for sig spillet med en lang række af Danmarks absolut førende jazzmusikere, og ikke mindst sammen har de ry for at være den måske hårdest swingende rytmegruppe Danmark har at byde på. De to studerer i øjeblikket sammen på den prestigefyldte Manhattan School of Music.

Klassisk jazz med swing i højsædet.

 

Johannes Wamberg: guitar

Matthias Petri: kontrabas

Andreas Svendsen: trommer

 

LØRDAG d. 25. juli

Asger Laust Trio

 

 

Asger Laust spiller melodisk og svingende tenorsaxofon med imponerende autoritet og nerve. Inspirationen kommer særligt fra 60'ernes store mestre som Stan Getz og Dexter Gordon, som i en lang årrække var bosat i København. Asger Lausts spil tager afsæt i traditionen, men samtidig er han ikke bange for at udforske den og gå sine egne veje. Med sig har han kontrabassisten Jakob Roland og trommeslageren Henrik Holst. Begge hører til blandt de mest efterspurgte unge, danske jazzmusikere.

Asger Laust: tenorsaxofon
Jakob Roland: kontrabas
Henrik Holst: trommer

bottom of page