Foto Stephen Freiheit

Harbeck Live Jive Jungle

 

Harbeck Live Jive Jungle er et helt nyt og dugfrisk band, der har taget lyden og stemningen fra 1920-30’ernes forbudstid I USA, hvor gangstere som Al Capone styrende Chicago’s undergrund og hvor alkohol, afrikanske jungle rytmer, skrigende horn, jazzy riffs og letpåklædte danserne var hverdagskost i byens smugkroer. Live Jive Jungle tager udgangspunkt i denne eksotiske ur-jungle sound og leverer musikken med sit helt eget moderne twist. 

 

Bandet er ledet af den karismatiske saxofonist Jan Harbeck, der bl.a. har vundet en grammy for årets jazz CD med sin gruppe Jan Harbeck Quartet ligesom han har modtaget den prestigefulde Bent Jædig Pris i 2011. Hans CD’er har været de bedst sælgende danske instrumentale jazz plader i de seneste mange år. Desuden spiller han med orkestre som Tivolis Big Band, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band og The Orchestra.

Jan Harbeck har samlet en gruppe af musikere, der alle har arbejdet med musik på kanten af jazz i orkestre som ”I Got You on Tape” og ”Junior Senior”.

Denne aften på Samsø er der dømt hårdswingende Jungle Jive Jazz!

 

Line up

Jan Harbeck: tenor sax
Thor Madsen: guitar
Jeppe Skovbakke: bas
Peter Leth: trommer

 

JANHARBECK.COM

  • Facebook
  • Instagram

SAMSØ
KOMMUNE

SAMSØ FONDEN

Vinkapellet Samsø

FLINCHS

HOTEL