Six City Stompers

Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene.

Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre.
Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum. 

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris, med mere end dobbelt så mange stemmer end alle andre deltagende orkestre tilsammen. Orkesterets medlemmer vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser. 

Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa. De har spillet på de fleste danske jazzfestivaller, i store VEGA i København og været på landsdækkende tv i både Danmark (DR1) og Norge (NR1).
Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenhedskoncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans, efter orkanen Katrina. 

Line up

Mads Mathias – vocal, saxophones

Peter Marott – trumpet
Peter Rosendal – Flugabone, piano

Regin Fuhlendorf – banjo

Kasper Tagel – bass

Morten Ærø - drums 

Sagt om Six City Stompers

Svend Asmussen, jazzviolinist

”Where do you get sublime playing, creativity, variety, and humor? When you’re with Miss Floridor and Six City Stompers.
Talk about sexy swinging – they reinvented it!
The CD of the year!”

Nikolai Steen, producer

”Godt. Lækkert. Smagfuldt. i orden. Ukrukket. Dejligt.... og så er de danskere.”

Lennart Ginman, basist og komponist

”Det er et mildest talt fremragende album, Six City Stompers har beriget sin omverden med.” ”Dansk Jazz's Beatles”
 

Hugo Rasmussen, basist

”Six City Stompers er det bedste band i Danmark”

Six City Stompers

på de sociale medier

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
  • Facebook
  • Instagram

SAMSØ
KOMMUNE

SAMSØ FONDEN

Vinkapellet Samsø

FLINCHS

HOTEL