NaboJazz (Thofte/Hess/Roland/Hess)

Velkommen ind i stuen til en gang solid nabo-jazz! Nabo-jazz er startet i New York under orkanen Sandy.

De fire medlemmer boede dør om dør i en lille lejlighed i Brooklyn i efteråret 2012. Da byen en novemberaften gik i stå under orkanen Sandy, var der jo ikke andet at gøre end at banke på ved siden af og foreslå en omgang ”NaboJazz.” Musikken var så forrygende at naboerne følte sig tvungne til at tage konceptet med tilbage til Danmark, hvor de har spillet ved blandt andet Copenhagen Jazzfestival og også på Samsø Jazzfestival i 2015.

Rolf Thofte

Nabo-jazz spiller en blanding af originale numre af alle fire bandmedlemmer og velkendte standards. I centrum er spilleglæden og den nysgerrige eksperimenteren i musikkens univers. Naboerne bibeholder spontaniteten fra den aller første aften, hvor de tilfældigvis var samme sted på samme tid og derfor mødtes i musikken. Vær beredt på en aften med fantastisk nabostemning og intens musik leveret med største overbevisning.

Rolf Thofte og Jakob Roland

Hess brødrene er allerede yderst velkendte navne på den danske jazzscene, og er bl.a. kendt fra SpaceLab, Hess Is More og har begge spillet med et utal af store danske og udenlandske stjerner (Caroline Henderson, Lee Konitz, Jeff Ballard m.f.)

Jakob Roland og Rolf Thofte Sørensen er relativt nye på den danske jazzscene. De har dog gennem de seneste år etableret sig i det Københavnske jazzmiljø. Blandt andet var de begge med i bandet Rhombus, som nåede finalen i UngJazz 2014. Desuden har de sammen eller hver for sig kunnet høres i selskab med musikere som Tomas Franck, Carl Winther, Jacob Christoffersen, Aske Drasbæk, John Ruocco, Thomas Fryland, Kathrine Windfeld Bigband og mange flere.

Nikolai Hess

Nikolai Hess

Rolf Thofte - Trompet

Nikolai Hess - Piano
Jakob Roland - bas

Mikkel Hess - trommer

  • Facebook
  • Instagram

SAMSØ
KOMMUNE

SAMSØ FONDEN

Vinkapellet Samsø

FLINCHS

HOTEL