top of page

Thomas Fryland & Per Møllehøj

Thomas Fryland gjorde sig bemærket i starten af 1990'erne efter han vendte hjem fra Den Haag hvor han havde studeret hos Ack Van Rooijen, Frans Elsen, Barry Harris og John Ruocco. Med en række anmelderroste udgivelser blev han hurtigt en af de mest toneangivende trompetister på den danske jazzscene. Fra 1997-2004 var han fast medlem og fremtrædende solist i DR Big Band under Jim McNeely's ledelse. Efter tiden i DR Big Band har Fryland sat sit præg på en hel generation af jazzmusikere som underviser på blandt andet Rytmisk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium.
Thomas Fryland har udgivet 14 albums i eget navn og har spillet med en perlerække af de bedste musikere i verden, blandt andre: NHØP, Phil Woods, Doug Raney, Benny Golson, Kenny Werner og John Ruocco.
Per Møllehøj er en af danmarks absolut bedste jazzguitarister. I eget navn har han udgivet "A Brother and a Sister" i 2014 og sidste år udkom"Unicorn". Desuden er han med sit utroligt lydhøre spil en af de mest efterspurgte akkompagnatører i landet. ALLE elsker at spille med Per.
Fryland og Møllehøj er to utrolige improvisatorer, og deres interne musikalske kommunikation minder om telepati. Det bliver en intens og intim oplevelse.

 

bottom of page